ODR en BATO organiseren activiteit tijdens de Nationale Archeologiedagen

Op vrijdag 16 juni, zaterdag 17 juni en zondag 18 juni zijn de Nationale Archeologiedagen. Nieuwsgierig naar het werk van een archeoloog en vondsten die gedaan zijn? Dan is dit uw kans! In heel Nederland wordt van alles georganiseerd. Ook in regio Rivierenland! Onze collega’s archeologie organiseren samen met de vrijwillige archeologen van de BATO (beoefenaren Archeologie Tiel en Omstreken) op vrijdag 16 juni een leuke activiteit in Tiel. Er zijn 2 starttijden: om 10.00 uur en om 13.00 uur.

De archeologen vertellen meer over het archeologisch proces en over bijzondere vindplaatsen en vondsten in de regio. Daarna gaat u zelf aan de slag met de vondsten van de BATO. De archeologen vertellen er meer over, u kunt ze bekijken en aanraken en u mag ze samen met de vrijwilligers sorteren per materiaalsoort.

U bent 16 juni van harte welkom bij BATO, Buitenbulkweg 12, Tiel! In deze flyer leest u hier meer over. Wilt u weten wat er nog meer wordt georganiseerd in Nederland? Kijk dan op deze website.