Melden overlast of milieuklacht

U kunt overlast ervaren als er iets in uw leefomgeving gebeurt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan geluid-, geur-, stof- of stankoverlast. Maar het kan ook zijn dat u een onveilige situatie ziet in uw omgeving. U kunt dit rechtstreeks melden bij Milieuklacht Gelderland.

Melding doen

Wilt u een melding doen? Ga dan naar de website Milieuklacht Gelderland. Daar vult u het online formulier in. Op een kaart kunt u de locatie aanwijzen van de klacht en ook eerder gemelde klachten in de buurt bekijken. De melding wordt vervolgens doorgestuurd naar de juiste organisatie.

U kunt uw klacht ook telefonisch doen via 026 – 377 18 00.

Website en contactgegevens

Wat gebeurt er met mijn melding?

Uw melding wordt doorgestuurd naar de organisatie die iets met uw melding moet doen. U ontvangt binnen een aantal werkdagen een bericht van die organisatie.

Gerelateerd

Geluidsoverlast

Ervaart u geluidsoverlast in uw omgeving en wilt u dit melden? Waar u dit kunt melden, hangt af van het soort overlast dat u heeft.

Bouwlawaai

Werkzaamheden tijdens een bouwperiode kunnen zorgen voor geluidsoverlast voor omwonenden. Oftewel: bouwlawaai. Denk bijvoorbeeld aan sloopwerkzaamheden of grondwaterpompen die 24...