Overlast melden

U kunt overlast ervaren als er iets in uw leefomgeving gebeurt. Hierbij valt te denken aan geluid-, geur- stof- of stankoverlast. Maar het kan ook zijn dat u een onveilige situatie ziet in uw omgeving. U kunt dit rechtstreeks melden bij het provincieloket van provincie Gelderland.

Meld overlast bij het Provincieloket

Het provincieloket registreert de meldingen centraal en zet deze door naar de juiste organisatie: Omgevingsdienst Rivierenland of de gemeente. Wilt u direct overlast melden? Ga dan naar het Provincieloket en meld online de overlast. U kunt ook contact opnemen via onderstaande gegevens.

Contactgegevens provincieloket Gelderland:

  • E-mail: provincieloket@gelderland.nl
  • Telefoonnummer: (026) 359 99 99

Wat gebeurt er met de melding?

Uw klacht wordt geregistreerd bij het provincieloket en aan ons doorgegeven. Binnen enkele werkdagen ontvangt u van ons een terugkoppeling.

Gerelateerd

Geluidsoverlast melden

Ervaart u geluidsoverlast in uw omgeving en wilt u dit melden? Waar u dit kunt melden, hangt af van het soort overlast dat u heeft.

Bouwlawaai

Werkzaamheden tijdens een bouwperiode kunnen zorgen voor geluidsoverlast voor omwonenden. Oftewel: bouwlawaai. Denk bijvoorbeeld aan sloopwerkzaamheden of grondwaterpompen die 24...