Wat verandert er voor mij als bouwondernemer als de Wkb 1 januari 2023 ingaat?

Wij vertellen het u graag! Wij organiseren op maandag 3 oktober a.s. van 15.00 tot 16.30 uur speciaal voor bouwondernemers in de regio Rivierenland een Webinar over de Wkb en de gevolgen voor u als bouwondernemer. U kunt dit Webinar online bijwonen via een link.

Webinar Wkb

Op 1 januari 2023 is het zover. Dan gaat de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) in. Deze nieuwe wet heeft flinke gevolgen voor u als bouwondernemer, voor de initiatiefnemer en voor de overheid. Wij kunnen ons voorstellen dat u op dit moment andere zaken aan uw hoofd heeft dan de invoering van de Wkb en dat u weinig tijd heeft om u hierop voor te bereiden. Geen probleem. U staat er niet alleen voor. Wij helpen u graag. Wij organiseren voor u een Webinar over de Wkb. Een online bijeenkomst waar Wico Ankersmit, directeur van de vereniging bouw- en woningtoezicht, u meeneemt in de wijziging in verhoudingen, processen, meldingen en aanvragen. En dus ook uitlegt wat de Wkb voor u als bouwondernemer betekent. Natuurlijk is er tijdens het Webinar ook gelegenheid om uw vragen te stellen en ervaringen te delen.

Interesse?

Stuur een mail naar l.oerlemans@odrivierenland.nl en geef aan naar welke e-mailadressen wij de definitieve uitnodiging moeten sturen. Ook als u vragen heeft. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Deelname is wel beperkt tot ondernemers uit de regio Rivierenland.

Lukt het u niet om het Webinar te volgen op 3 oktober?

Maar heeft u wel interesse? Laat het ons dan ook weten. Wij nemen het Webinar op en sturen u dan na afloop een link met de opname.